Schildercursus Domburg

2 of 3 dagen schilderen aan het strand

Voor iedereen die zich op een unieke manier wil laten inspireren door het Zeeuwse Licht, de zee, het strand, de lucht en het licht, organiseren wij de Masterclass ‘Het Zeeuwse Licht,’ een cursus schilderen op het strand van Domburg!

Ontvang direct meer informatie door het formulier in te vullen of bezoek onze website www.hetzeeuwselicht.nl met het nieuwe programma.   

Direct informatie aanvragen

schilderende-vrouw
schilderij-strandgangers
schilders-op-het-strand
schilderen-in-de-branding

Strand schilderen in Zeeland!

Menig kunstenaar in heden en verleden heeft zich laten inspireren door het mystieke Zeeuwse licht. Laat je dat ook overkomen! Tijdens onze professionele cursus schilderen in Zeeland ga je onder begeleiding van gerenommeerde Nederlandse kunstschilders, aan de slag om de zee, het strand, het kleurrijke strandleven en de duinen op je doek vast te leggen. Een bijzondere beleving waar zowel beginners als gevorderden ongetwijfeld veel van gaan leren!

Wat kan je verwachten van onze cursus schilderen Zeeland?

De cursus, oftewel ‘Masterclass’ (vanwege de zeer persoonlijke begeleiding op ieders eigen niveau), wordt gegeven op het strand van Domburg, in groepen van maximaal 8/9 personen. Er zijn Masterclasses in het voorjaar, in de zomer en in het najaar. Elke masterclass duurt twee of drie dagen (van 09:30 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:00). De dag start met een uitleg, een demonstratie en een korte theorieles, waarna je zelf aan de slag gaat en wordt ondersteund door een van onze gerenommeerde kunstschilders Elke dag wordt afgesloten met een groepsevaluatie. Lunch wordt door ons verzorgd, evenals snacks en drankjes. Het zal je dus aan niets ontbreken!

masterclass-uitleg
0