Masterclass Het Zeeuwse Licht Reviews

Een bijzonder goed georganiseerde 3-daagse masterclass. Goede sfeer. Wij hadden een gezellige groep, maar daar hebben Henk en Adriaan, beiden zéér gemotiveerd, zeker aan bijgedragen.

Veel geleerd in korte tijd. De begeleiding bij het schilderen is zeer persoonlijk. Adriaan ziet direct waar het aan schort en hoe je dat kunt verbeteren. Ik heb nog nooit een kunstschilder ontmoet die zo goed uit kon leggen hoe je snel en beter kunt schilderen. Alle punten die op de website worden vermeld zijn ook werkelijk aan de orde gekomen. Goede evaluaties. Kortom, je hebt er echt wat aan en dan heb je ook nog 3 fijne dagen. Wat wil je nog meer!

Andrea

Het was een geweldige ervaring, warm, gastvrij, ongedwongen, uitstekende leraar en een hele aardige organisator! En ook, belangrijk, veel geleerd.

Hartelijke groet van Marga

Het Zeeuwse Licht, de titel van de schildercursus  die gegeven werd op het strand van Domburg. Voor mij was het drie dagen hard werken onder de enthousiaste en vakkundige begeleiding van Adriaan van Bokhoven. Drie dagen genieten van de gezelligheid en de goeie zorgen van Henk en Susie. Wat smaakte dat eerste bekertje koffie heerlijk op die eerste koude dag in de regen! Drie dagen samen met elkaar, leren van elkaar en inspireren.

Het heeft me enorm blij gemaakt.

Eveline Pyckevet

Volg met bijzonder veel plezier de masterclass van Adriaan van Bokhoven. Ben nu 2 dagen bezig en heb al meer geleerd dan in al mijn vorige cursussen tezamen! Adriaan geeft duidelijke aanwijzingen en is niet bang om je ook op je fouten te wijzen. Vriendelijk wel maar zeer leerzaam. Alles is supergoed georganiseerd!

Morgen helaas al weer de laatste dag . Adriaan, Henk en Susie alvast zeer bedankt.

Tot morgen, Cora.

foto9
foto3
foto2
foto7
0