Masterclass schilderen Zeeland

2 of 3 dagen masterclass schilderen aan zee

 

De zee is altijd al een populaire inspiratiebron voor kunstschilders geweest. Altijd en eeuwig zorgen de woeste golven, de schuimende branding en het constant in beweging zijnde tij voor veel inspiratie. Wij bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan een unieke masterclass kunstschilderen op het schitterende strand van Domburg!

Ontvang direct meer informatie door het formulier in te vullen.

Direct informatie aanvragen

schilders-op-strand
snijarts-in-actie-full
domburg-hv
uitleg-schilderen-sq

Masterclasses kunstschilderen

De Masterclasses kunstschilderen zijn vernoemd naar ‘Het Zeeuwse Licht’ en worden geleid door gerenommeerde zeer bekwame Nederlandse kunstschilders. Elke Masterclass duurt 18 uur, verdeeld over drie dagen. Je bent dagelijks van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00 op het strand (of bij slecht weer op een alternatieve locatie), waar je uitgebreid uitleg en demonstraties krijgt en vooral zelf ook aan de slag gaat onder individuele begeleiding! De lunch wordt voor je verzorgd, evenals een gezellige borrel met versnaperingen aan het eind van de dag.

Welke onderwerpen komen aan bod in de masterclass?

De focus ligt bij onze Masterclasses op het schilderen van de zee, de luchten, de duinen en het strand met al zijn kleurrijke taferelen. De lessen worden gegeven in de stijl van het Impressionisme. Je leert hoe je de zee en de branding schildert, hoe je diepte kunt creëren, en hoe je beweging en dynamiek in je werken kunt brengen. Ook het creëren van balans, een goede compositie en kleurverhouding komt aan bod.

schildersezels-op-strand

Inschrijven voor een Masterclass kunstschilderen?

Zowel beginners als gevorderden kunnen zich inschrijven. We begeleiden je op je eigen niveau en onze masterclasses zijn daardoor breed toegankelijk. Door onze wijze van lesgeven zal iedereen veel bij deze masterclass kunnen opsteken. Voor vragen of opmerkingen kun je vanzelfsprekend altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar!

schilders-op-zand
0