Laat je gedurende twee of drie heerlijke dagen onderdompelen in de sfeer van onze Masterclass!

 

Heb je altijd al de magie van impressionistisch schilderen willen ervaren? Aarzel niet langer, want deze Masterclass is toegankelijk voor iedereen.  Het enige wat je nodig hebt, is enig inzicht in compositie en kleurenmenging.

Tijdens deze meesterlijke Masterclass ga je aan de slag als een ware impressionist! Je begint met het krachtig opzetten van je schilderij in donkere kleuren, om vervolgens direct over te gaan op het aanbrengen van sterke contrasten en de juiste toonwaarde. Met levendige kleuren in een subtiel spel van koud en warm, licht en donker, gebruik je dikke verflagen en schilder je met een vrije penseelstreek. Aanvankelijk maak je gebruik van brede penselen en beweeg je geleidelijk naar fijnere details, zonder verstrikt te raken in minutieuze precisie. Ontdek de vreugde van ‘loslaten’, waarbij denken plaatsmaakt voor puur doen. Laat je inspireren en betreed de fascinerende wereld van het impressionisme met jouw eigen prachtige schilderij als eindresultaat.

0