Masterclasses Kunstschilderen in Impressionistische stijl

Schrijf je nu in!

  • 2 of 3 daagse Masterclasses Kunstschilderen
    op het strand van Domburg
  • Vanaf nu kan je inschrijven! Beperkte deelname
  • Door bekende Nederlandse docenten Impressionisten

JA, graag ontvang ik meer informatie

906678_573555169416995_2848026921057052863_o

Masterclasses kunstschilderen

De Masterclasses kunstschilderen zijn vernoemd naar ‘Het Zeeuwse Licht’ en worden geleid door gerenommeerde Nederlandse kunstschilders: Hans Versfelt en Wim van de Wege. Men kan kiezen voor een Masterclass van twee of drie dagen en je schildert dagelijks van 09:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 16.30 uur op het strand of bij minder weer op een alternatieve locatie. Je krijgt theorie, demonstratie, uitleg, en vooral zeer individuele begeleiding!  De lunch wordt voor je verzorgd, evenals een drankje aan het eind van iedere ‘werkdag’.

Welke thema’s komen aan bod in de masterclass?

De focus ligt bij onze Masterclasses op het schilderen van de lucht en de wolken, de zee, het strand en alles wat zich op het strand bevindt aan taferelen en leven. De lessen worden gegeven in de stijl van het Impressionisme. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je de zee en de branding schildert, hoe je diepte kunt creëren en hoe je beweging en dynamiek in je werk kunt brengen. Ook het creëren van balans, een goede compositie en kleurverhouding komt aan bod. Elke docent kunstschilder heeft zo zijn eigen methode en manier van lesgeven. Zie hiervoor dan ook de website.

Inschrijven voor een Masterclass kunstschilderen?

In principe kan iedereen met een beetje ervaring zich inschrijven voor een masterclass kunstschilderen. Je krijgt immers zeer persoonlijke les en aandacht! vragen of opmerkingen kun je vanzelfsprekend altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar!

Ik droom mijn schilderij en daarna schilder ik mijn droom…..

– Vincent van Gogh
0